Bent u op zoek naar een handelaar in kalveren? Boerkamp!

Kiest u voor Boerkamp, dan kiest u voor ervaring, vakmanschap en vertrouwen.
Het motto van ons bedrijf is niet voor niets 'afspraak is afspraak'!

Actueel

Kabinet: stikstofprobleem snel en zorgvuldig aanpakken

Het kabinet neemt maatregelen om de uitstoot en neerslag van stikstof te verminderen, de natuur te herstellen en de vergunningverlening verder op gang te brengen. Het kabinet kiest samen met de provincies voor een gebiedsgerichte aanpak: per gebied effectieve (bron)maatregelen in kaart brengen en vervolgens uitvoeren. Het kabinet is hiervoor bereid extra financiële middelen te reserveren. Tegelijkertijd krijgen overheden meer mogelijkheden om toestemming te verlenen voor projecten. Het kabinet verkent daarnaast of voor het einde van dit jaar een drempelwaarde kan worden ingevoerd. Ook salderen is binnenkort weer mogelijk.

08 oktober 2019
Lees meer

Internationale kalverhandel

Het bedrijf is in 1963 door Bennie Boerkamp opgericht. Hij begon zijn eenmanszaak 'Veehandel Bennie Boerkamp' met een paar kalfjes. In de jaren zeventig start het bedrijf met de import en export van kalveren en doet zaken met Duitsland, Frankrijk, Italië en Tsjechië.

Duitse kalveren

Vanaf eind jaren negentig richt Boerkamp zich vooral op de handel in Duitse kalveren. De naam van het bedrijf verandert in bBoerkamp Import-Export BV en in 2010 neemt Bart Boerkamp het bedrijf van zijn vader over. Inmiddels is Boerkamp een grote speler in het noorden en noord-oosten van Duitsland.

Lees meer

Productiviteit

De kracht van Boerkamp zit hem in de korte communicatielijnen dankzij de vrij platte structuur. U begrijpt dat dat de productiviteit ten goede komt. Met weinig mensen (en een lage kostenstructuur) wordt een hoop werk verzet. Boerkamp houdt veel zaken in eigen hand. Besteden wij zaken uit dan is dat van meerwaarde voor het bedrijf.

Bedrijfsactiviteiten

De bedrijfsactiviteiten van Boerkamp zijn als volgt onder te verdelen:

  • Duitse kalveren
  • Nederlandse kalveren
  • Startkalveren
  • Kalvertransport
  • Samenwerkingsverbanden

Betrouwbaar

Zoekt u een bedrijf in de kalverhandel waar u op kunt bouwen? Boerkamp gaat voor duurzame relaties en heeft een gedegen netwerk van leveranciers en afnemers. Nieuwsgierig geworden, neem dan contact met ons op.