Bent u op zoek naar een handelaar in kalveren? Boerkamp!

Kiest u voor Boerkamp, dan kiest u voor ervaring, vakmanschap en vertrouwen.
Het motto van ons bedrijf is niet voor niets 'afspraak is afspraak'!

Actueel

LTO: € 750 miljoen voor innovatie in plaats van opkoop

Om de stikstofbelasting te verminderen, moet meer worden ingezet op innovatie en investeringen en moet minder geld worden besteed aan de opkoop van bedrijven. Dat stellen LTO Nederland en de Producentenorganisatie Varkenshouderij in een brief aan de Tweede Kamer

22 september 2020
Lees meer

Internationale kalverhandel

Het bedrijf is in 1963 door Bennie Boerkamp opgericht. Hij begon zijn eenmanszaak 'Veehandel Bennie Boerkamp' met een paar kalfjes. In de jaren zeventig start het bedrijf met de import en export van kalveren en doet zaken met Duitsland, Frankrijk, Italië en Tsjechië.

Duitse kalveren

Vanaf eind jaren negentig richt Boerkamp zich vooral op de handel in Duitse kalveren. De naam van het bedrijf verandert in bBoerkamp Import-Export BV en in 2010 neemt Bart Boerkamp het bedrijf van zijn vader over. Inmiddels is Boerkamp een grote speler in het noorden en noord-oosten van Duitsland.

Lees meer

Productiviteit

De kracht van Boerkamp zit hem in de korte communicatielijnen dankzij de vrij platte structuur. U begrijpt dat dat de productiviteit ten goede komt. Met weinig mensen (en een lage kostenstructuur) wordt een hoop werk verzet. Boerkamp houdt veel zaken in eigen hand. Besteden wij zaken uit dan is dat van meerwaarde voor het bedrijf.

Bedrijfsactiviteiten

De bedrijfsactiviteiten van Boerkamp zijn als volgt onder te verdelen:

  • Duitse kalveren
  • Nederlandse kalveren
  • Startkalveren
  • Kalvertransport
  • Samenwerkingsverbanden

Betrouwbaar

Zoekt u een bedrijf in de kalverhandel waar u op kunt bouwen? Boerkamp gaat voor duurzame relaties en heeft een gedegen netwerk van leveranciers en afnemers. Nieuwsgierig geworden, neem dan contact met ons op.